Robotika és kompetencia

A logisztikai teret kiszolgáló robotikai OEM -ek hihetetlen lehetőséggel – és hatalmas kihívásokkal – szembesülnek.

Mivel a kiskereskedelmi és logisztikai vállalatok példátlan igényekkel valamint erőforráshiánnyal szembesülnek, sokan robotikai megoldásokat keresnek a munka elvégzésére. Elképesztő technikai robotmegoldások állnak rendelkezésre, de vajon a robotika -gyártók és a felhasználók megfelelnek-e annak a kihívásnak, hogy nemcsak előállítsák ezeket a robotrendszereket, de üzembe helyezzék és működtessék őket mintegy forradalmasítva az operációt a logisztikai iparágban?

Igen – de nem teljes körűen.

Már léteznek olyan automatizált raktári megoldások, amely szinkronizált autonóm robotok flottáján alapul, és amelyek utólag felszerelhetők, bevezethetők a meglévő raktári infrastruktúrába. A megoldás több autonóm robotból áll, amelyek 3D mozgási képességekkel rendelkeznek, és kiterjesztik a szedési felületet a padlótól a mennyezetig.

A valós idejű algoritmikus motort úgy tervezték, hogy dinamikusan megváltoztassa a flottakezelést, rugalmasságot biztosítva az operatív igények folyamatos váltásához, magas szintű reagálást a volatilitáshoz és zökkenőmentes skálázhatóságot, amelyet több robot hozzáadásával érhetünk el ugyanahhoz az infrastruktúrához.

A robotikai cégek gyorsított termékfejlesztéssel ki tudják-e szolgálni az innovációra éhes, folyamatos nyomás allatt lévő felhasználókat?

Igen – de nem egyedül.

A technológiai újítások gyors és hatékony bevezetése új tipusú kompetenciák iránti igénnyel, új szakmák, új tipusú szakemberek képzésével lehet igazán sikeres.

 

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás