Vonalkódolvasás okoskesztyűvel

Viselhető kijelzős szkennerének bejelentésével a gyártó a gyors és pontos vonalkódolvasást valós időben hozzáférhető adatelemzéssel kapcsolja össze az ellátási láncok intelligens, hatékony és megbízható működtetéséhez.

A strapabíró, kesztyűn viselhető kijelzős vonalkódolvasó szó szerint az ellátási láncban dolgozó alkalmazottak keze ügyébe helyezi a legfontosabb információkat, mivel azokat a kézfejen jeleníti meg. A gyufásdoboz méretű, multifunkciós szkenner nagy kijelzőjén a felhasználók külön erőfeszítés nélkül, egyetlen szempillantással mindig áttekinthetik a feladataik gyors és pontos elvégzéséhez szükséges információkat – a munka frontvonalán ehhez sem papír alapú dokumentumokra, sem kézi vagy statikus munkaállomásokra nem kell támaszkodniuk.

Kontrasztos, nem tükröződő felületű kijelzőjével, valamint hang- és tapintásalapú visszajelzéseivel a MARK Display szkenner rendkívül hatékonnyá és pontossá teheti a vonalkódolvasást, szkennelésenként akár 6 másodpercet is megtakaríthatnak vele a felhasználók, miközben a hibarátából is lefaraghatnak akár 33 százalékot. A vállalati informatikai környezetbe könnyen beilleszthető, Bluetooth technológiát támogató és felhőbe csatlakozó szkenner segítségével az ellátási láncban dolgozó alkalmazottak azonnal látni fogják a tevékenységükkel kapcsolatos információkat.

A kijelzős szkenner előzetes változatát a felhasználók már kipróbálhatják. A vele egy időben bejelentett ProGlove Cloud analitikai felhő a gyártó meghatározása szerint emberközpontú folyamatanalitikai megoldás, amely a működés során keletkező adatokat valós időben összefüggésbe helyezi és visszacsatolást ad róla. A vállalatok az így nyert információk alapján azonnal észlelhetik például az ellátási láncban kialakuló kockázatokat, szűk keresztmetszeteket, igy a terhelés váratlan növekedésére a munkaerő átcsoportosításával válaszolhatnak.

 

 

 

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás