Konténerek be- és kirakodása 6 perc alatt?

Igen. Ez lehetséges…

A Combi-CSS-t a konténerek berakodásának jelentős felgyorsítására fejlesztették ki. Miközben növeli az árukezelők biztonságát, minimalizálja a termék károsodását. A 30 000 kg-ig terjedő terheket egy konténeren kívüli platformra helyezik rá. A konténer teljes berakodását egyetlen kezelő is végrehajthatja. Valójában egy 12 méter hosszú konténer akár 6 perc alatt is teljesen megrakható.

De hogyan is működik?

A szabadalmaztatott Combi-CSS egy alacsony, szabadon álló platform, amely kétirányú motoros húzómechanizmussal egy Hardox 500-as acéllapot mozgat. Az acéllapot egy alatta lévő mechanizmus vezeti be a konténer rakodóterébe, így biztosítva a biztonságos berakodást a termék károsodásának veszélye nélkül. Amikor a berakodás megtörtént, egy a  platform végére rögzített hidraulikus hátsó sorompó kapu tartja az árut a konténerben, miközben a fémlemez kicsúszik alóla és visszatér eredeti helyére.

Zseniálisan egyszerű. Nézzétek meg a csatolt linken:

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás