találkozz velünk!

A Logijobs standján megismerheted, miért is hatékony nálunk állást keresni, vagy épp hirdetést feladni. Ismerjük a logisztikai álláspiac sajátosságait, előadóként is szívesen veszünk részt különböző szakmai   fórumokon, eseményeken, állásbörzéken, tudásfejlesztéseken vagy továbbképzéseken.
Ismerjük meg egymást személyesen!

Papp Zoltán

Társalapító és ügyvezető

„Több mint 30 éves szakmai háttérrel rendelkezem a raktárlogisztika, szállítmányozás, nemzetközi fuvarozás területén… e mellett 25 éves vezetői múlt. Megtanultam, hogy mennyire fontos a megfelelő kompetencia és motiváció a munkatársak kiválasztásánál és megtartásánál.”

Katona Judit

Online kommunikáció

„Közel 20 éve tevékenykedem az értékesítési területen, többféle szektorban. Szeretem megismerni az embereket, azok problémáit, empátiával azokra megoldással szolgálni. Számomra legfontosabb az elégedett ügyfél.”

Ján Tamás

Társalapító és partner

„Évtizedes tapasztalattal a nemzetközi ellátási lánc területén hiszek a tudásfejlesztésben, a humán erőforrások, különösen a szakmai tehetségek erejében. Örömmel veszek részt ebben az izgalmas munkában…”

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?