Szerkesztési útmutató

Ennek a rövid dokumentumnak az a célja, hogy praktikus útmutatást, magyarázatot, és egyben tanácsokat adjon mindazoknak, akik álláshirdetéseiket, vagy céges oldalukat gyorsabban, egyszerűbben és hatékonyabban szeretnék a Logijobs platformon megszerkeszteni.

A minőségi szerkesztés az előbb felsorolt előnyökön túl legfőképpen minőségi álláskeresőket vonz. Így biztos lehetsz, hogy álláshirdetéseid, és céges oldalad érdeklődést, mi több, elismerést vált ki mind az állást keresők, mind a Logijobs portálunkat látogató szakmai közönség körében.

Útmutatónk pontról pontra haladva szolgál információkkal az optimális kitöltést illetően.

Álláshirdetéseid (1) és saját céges bemutatkozó oldalad (2) egyszerre, vagy külön-külön is megszerkesztheted és feltöltheted.

 

Ez azt jelenti, hogy céges oldalad akkor is megjelenhet az oldalunkon a Cégek menü pontban, ha éppen nincsen álláshirdetésed.

Ezzel elsősorban az átláthatóságot, nyitottságot és sokszínűséget szeretnénk bemutatni és erősíteni a logisztikai cégek világában. Másodsorban egy remek lehetőséget kínálunk, hogy céged bemutassa illetve „megmutassa” magát, beleértve tevékenységét, céljait, értékeit, felhasznált technológiát és ezzel felkeltse a megfelelő vagy éppen az ideális munkaerő figyelmét.

Ha a szerkesztési útmutatóval kapcsolatban bármilyen észrevételed van, vagy további segítségre, támogatásra van szükséged, kérlek hívj minket, vagy írj bizalommal a hello@logijobs.hu címre.

Köszönjük!!

Akkor kezdjük is…

1. Álláshirdetés szerkesztésének útmutatója:

Pozíció

Ide a munkakör teljes neve kerül.

Helység

A munkahely, vagy a munkakör végzésének helye, a település neve.

Készségek

A pozíció betöltéséhez szükséges legfontosabb tudáselemek.
(Maximum 2 kulcsszó megadása)

Címkék

Speciális tudás, különleges ismeret megnevezése, amely nélkülözhetetlen a munka ellátásához. Ilyen lehet egy szisztéma ismerete, különleges jogosítvány, speciális gép, rendszer kezelése, stb…

Jelentkezési email

A céges email vagy webmail cím, ahova a jelentkezők önéletrajzait, pályázati dokumentumait várod.

Juttatások

Mindazok az előnyök, kedvezmények, juttatások, amit a céged biztosít a meghirdetett pozíció, vagy általánosan a dolgozóknak a fizetésük mellett.
(Maximum 2 kulcsszó megadása)

Logó

Mérete 500×500 px JPG, JPEG, PNG vagy AI bélyeg formátumban.

Kategória

Az a logisztikai terület, amelyben a céged tevékenykedik és ahol a pozíciót kínálod.

Kompetencia

A legfontosabb jellemzői a szakmai területnek vagy munkakörnek az elvárt általános ismeretek, tudás szempontjából.
(Maximum 2 kulcsszó megadása)

Szociális készségek

A pozíció betöltéséhez szükséges társas kapcsolatok kialakítása, fenntartása és kezelésének készsége.
(Maximum 2 kulcsszó megadása)

Pozíció leírása: (az általunk javasolt struktúrában)

A pozíció alapvető funkciói
Feladatok felsorolása
Felelősség felsorolása
Kínált előnyök

Fizetés

A kínált havi fizetés, mint irány. (bruttó Ft)

Kiemelt kép

A pozíciót, vagy a céged tevékenységét, sajátosságait, értékeit legjellemzőbben bemutató fénykép, vagy illusztráció. Mérete minimum 1600×200 px legyen JPG, JPEG vagy PNG formátumban.

2. Saját céges oldal szerkesztésének útmutatója:

Céges adatok

Cég pontos neve, címe, telefonszáma, alapítási éve.

Képgaléria

Lehetőséget adunk egy képgaléria létrehozásához, amely legjellemzőbben bemutatja a cég tevékenységét, a vezetést, a munkatársakat vagy éppen az aktuális projekteket es más aktivitásokat. Mérete minimum 1600×200 px legyen JPG, JPEG vagy PNG formátumban.

Video bemutatkozó
Céged rövid videóban, vagy más, film alapú illusztrációs anyagban is bemutathatod, benne riportokkal és interjúkkal, gazdasági mutatókkal. Formátuma mp4.
Vállalatunkról

Cégbemutatkozás, ahol a legfontosabb jellemzőket, mind tevékenységeket, használt technológiákat, mind a céljaitokat, a cégkultúrát felvázolhatod néhány bekezdés erejéig. Többek között javaslatokat, tanácsokat adhatsz álláskeresőknek, bemutathatod a toborzás folyamatát, főbb jellemzőit és szakmai felelősét.

Logó

Mérete 500×500 px JPG, JPEG, PNG vagy AI bélyeg formátumban.