360˚ fokos személyre szabott toborzás!

Optimalizált toborzási megközelítésünk a személyes igényeidre fókuszálva!
Fedezd fel Magyarország első logisztikai állásportálját, és töltsd ki rövid kérdőívünket, hogy valóban személyre szabott ajánlatokat jelenítsünk meg neked!

Adj fel álláshirdetést!

Évtizedek óta tevékenykedünk a logisztika területén. A LogiJobs létrehozásával azt céloztuk meg, hogy a munkát kereső, dolgozni akaró munkavállalók és a munkát kínáló munkáltatók könnyedén és gyorsan megtalálhassák egymást.

Új hirdető vagy?

Amennyiben még nem vagy a partnerünk, akkor 50% kedvezményt kapsz az első standard hirdetés árából!

Több munkatársat keresel?

Új kedvezményes hirdetési csomagjaink közül választhatsz és kihasználhatod az év eleji kedvezményt!

Plusz igényeid vannak?

Szeretnéd igénybe venni a dedikált support szolgáltatásunkat? Segítséget, támogatást szeretnél az adminisztrációban és a hirdetésfeladás kezelésében?

Prémium szolgáltatások érdekelnek?

Szeretnéd az első körös telefonos előszűrést megúszni, nincs rá erőforrásod? Csak a szakmailag releváns jelöltekkel akarsz foglalkozni? Válaszd kiemelt Toborzás Plusz szolgáltatásunkat!

01

Kezdjük!

Ha még nem vagy a hirdető partnerünk, akkor nagyon egyszerű dolgod van! Kattints a "Adj fel hirdetést!" gombra. Ha most először adsz fel hirdetést nálunk, akkor az első standard hirdetés díjából 50% kedvezményt kapsz, tehát válaszd a START50% hirdetést!

02

1 hirdetés vagy több?

Feladhatsz 1 hirdetést, de ha szeretnéd, akkor hirdetési csomagra is szerződhetsz velünk! Standard és Prémium hirdetés termékeink vannak, illetve választhatsz több hirdetésből álló csomagot, tőled függ melyiket választod. Csomag választás esetén a fel nem használt hirdetések az irányítópultodban lesznek elérhetők.

03

Prémium HR

Speciális igényed van? Szeretnél esetleg szakmai előszűrést, mert olyan sok a jelentkező, hogy erre nincs kapacitásod? Esetleg vezetőkiválasztásnál jó lenne tesztelni is a jelentkezőket? Válaszd a Prémium HR szolgáltatásunkat!

04

Extra HR

Olyan szolgáltatásra lenne szükséged, ami teljeskörű, éves keretszerződés alapján működünk együtt és rendszeresen adnál fel több hirdetést portálunkon? Corporate megoldásainkat nagyvállalati ügyfeleink számára dolgoztuk ki! Ebben az esetben ügyvezetőnkkel tudsz egyeztetni a részletekről.

Milyen lehetőségeid vannak nálunk?

Szűrés indítása

Személyre szabott hirdetési csomagok

Indítsd el a kalkulátort a gombra kattintva!

© All Rights Reserved. - logijobs.hu

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.
Logijobs logo

Személyre szabott csomagajánlatért, töltsd ki ezt a rövid kérdéssort!