A Logijobs Romániában terjeszkedik – Logijobs.ro

Szerző: Sikeres pályázó

A román gazdaság, benne a  logisztikai iparág lendületes fejlődést mutat. A román kormány 7 százalékos gazdasági növekedést, az Európai Bizottság 7,4 százalékos, a Világbank 7,3 százalékos román GDP-bővülést valószínűsített 2021-re. Az olyan jelentős szektorokban, mint a kereskedelem, illetve az építőipar, a Romániában működő gazdasági egységek lényegében felzárkóztak a Magyarországon tapasztalható termelékenységi szinthez.

Ez a logisztikára is igaz… Az aktuális becslések mindent összegezve azt mutatják, hogy jelenleg Románia rendelkezik Délkelet-Európa egyik legnagyobb e-kereskedelmi piacával, a kapcsolódó raktár-logisztikai portfólió és dinamikusan fejlődő szállítmányozási ágazatokban hatalmas potenciál rejlik.
Ez természetesen a román munkaerőpiacra is jelentős felhajtóerőt gyakorol. Várakozásaink szerint, a jövőbeni siker érdekében a román logisztikai vállalatok jobban összpontosítanak a tehetségekre, vagy fektetnek be kompetenciákba és készségekbe, hogy megfeleljenek a piac igényeinek.
A Logijobs csapata ezért úgy döntött, hogy szakmai digitális platformunkat Romániában is beindítjuk. Célunk a román logisztikai iparági szereplők támogatása a munkaerő-toborzás és a tehetségkutatás területén havi több száz aktív álláshirdetéssel, több ezer látogatóval a honlapunkon.
Indulás májusban…
Buna Romania!
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás