rólunk

Amit rólunk tudni érdemes:

Évtizedes tapasztalatunk van a hazai és nemzetközi logisztika és ellátási láncok területén.

Értjük (és érezzük) a gyorsan változó álláspiacot.

Egyszerű, de hatékony platformot hoztunk létre logisztikai szakemberek és vállalkozások számára. Azért, hogy egyszerűbben megtalálják egymást.

Segítséget nyújtunk összekapcsolni az üzleti igényeket a munkakör által megkívánt preferenciákkal, kompetenciákkal, készségekkel és értékekkel.

Továbbá…

Motivál bennünket, hogy támogathatjuk az álláskereső tehetségeket és innovatív módon járulhatunk hozzá, hogy megtalálják a legjobb szakmai kihívásokat és lehetőségeket.

Egyszerűen valami értékeset akarunk létrehozni az álláskeresők és a logisztikában működő vállalkozások számára.

Egy szakmai állásportál. Igen, és ezért mi mindig megtaláljuk a legjobb, legtehetségesebb jelölteket.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal: [email protected]logijobs.hu

Társadalmi felelősségvállalásunk

Felelős üzleti szereplőként folyamatosan szem előtt tartjuk a társadalomi szerepvállalás fontosságát, valamint a környezetre gyakorolt hatását.

Szeretnénk lényeges, hosszan tartó pozitív változásokat elérni, a világot egy kicsit jobb és élhetőbb hellyé tenni.

Hiszünk a tudás és tanulás erejében.

Olyan hosszútávú oktatási programokat és projekteket támogatunk, amelyek a világ legszegényebb és legkiszolgáltatottabb közösségeit érintik Afrikában.

Ezek az oktatási programok és projektek lehetőséget teremtenek a gyermekek és a fiatalok számára, hogy iskolába járjanak, tanuljanak, és tudásuk birtokában egy jobb, biztonságosabb életet teremtsenek nem csak önmaguk, hanem családjaik és közösségük számára egyaránt.

Jobb oktatást az ugandai gyermekek számára! Csatlakozz Te is!

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?