Rólunk

Kik vagyunk

A LogiJobs egy digitális platform álláskereső tehetségek és álláskínáló cégek részére, hogy preferenciáik alapján hatékonyan megtalálják egymást a logisztika és ellátási lánc területén.

A LogiJobs arra törekszik, hogy a jelenlegi fogyasztási, benne az álláskeresési és toborzási trendeket felülírva kiemelkedő élményt nyújtson mind az álláskereső, mind a munkaadó vállalatok számára, hogy leggyorsabban, legeredményesebben és a legköltséghatékonyabban találják meg a jövő munkatársaikat a legkompetensebb jelöltekből választva.

Értjük és érezzük a logisztikát.

Hatékony tehetségkutatási és toborzási stratégiáinkat a készségalapú toborzás módszerére építettük, amely során a jelölteket nem csupán a szakmai tapasztalatuk, hanem a készségeik és kompetenciáik alapján értékeljük.

Papp Zoltán
Papp Zoltán
Tulajdonos, Ügyvezető

Amit rólunk tudni érdemes

Szakmai tapasztalat

30+ év tapasztalattal rendelkezünk a hazai és nemzetközi logisztika és ellátási láncok területén. Értjük és érezzük a gyorsan változó álláspiacot.

Logisztikai állásportál

Egyszerű, hatékony platformot hoztunk létre logisztikai szakemberek és vállalkozások számára. Azért, hogy egyszerűbben megtalálják egymást.

Hatékony támogatás

Segítséget nyújtunk összekapcsolni az üzleti igényeket a munkakör által megkívánt preferenciákkal, kompetenciákkal és készségekkel.

Megtalálni a legjobbat

Támogatjuk az álláskereső tehetségeket, innovatív módon járulunk hozzá, hogy megtalálják a kihívásokat, a legjobb szakmai lehetőségeket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gyakorlati kérdésem van

Operatív, napi szintű információkérés és tájékozódás esetén Papp-Katona Judit operatív vezetőt tudod felhívni és kérdezni tőle.

Együttműködés érdekel

Ha szeretnél velünk szerződni, megnéznéd mire vagyunk képesek és izgalmasnak találod amit tudunk, akkor Papp Zoltán ügyvezető várja a hívásod.

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.