HR szervezeti áttekintés és tanácsadás

PeoplePilot Szolgáltatás

Navigálj a sikeres szervezet felé – PeoplePilot segítségével

Navigáld a vállalkozásod a következő szintre!

Felszállás előtt tekintsük át a legfontosabb paramétereket, öveket becsatolni! A vállalkozásod kiváló pilótája pontosan tisztában van a saját helyzetével, munkatársai és kollégái állapotával és minden apró részletre ügyel. Nem csak kollégái jólétéért hanem az utasokért, – ezesetben az ügyfeleidért is – felelősséget vállal. Mentálisan erős, komoly helyzetfelismerő képességgel rendelkezik és legfőképp akkor tudja mit kell tennie, amikor mindenki más leblokkol: vészhelyzetben.

Mint KKV cégvezető, szeretnél te is képet kapni arról, hogy rendelkezik-e a vállalkozásod ilyen képességű vezetővel, munkatárssal? Szeretnéd tudni, hogy valójában mire képes a meglévő munkatársi közösséged? Kíváncsi vagy, mi az a – számodra esetleg még rejtett – képességük, tulajdonságuk, ami új szintre emelheti a vállalkozásodat?

PeoplePilot - Szervezeti áttekintés

Szemléld kívülről a vállalkozásodat , lépj ki a megszokott keretekből!

Miben támogat téged a PeoplePilot?

Gyors és pontos áttekintést kapsz a vállalkozásod meglévő szervezeti felépítéséről és a kulcskérdésekről.

Hatékonyság

Mennyire hatékony a csapatod? Kihasználod-e munkatársaid képességét?

Kiégés

Van-e kiégés jeleit mutató kollégád? Hogyan tudsz neki segíteni, támogatni őt?

Fluktuáció

Gyakran változnak a kollégáid? Épphogy betanul, már fel is mond, és ez a minta egyre gyakoribb?

Válságállóság

Hogyan kezeled a hirtelen változásokat? Fel vagy készülve váratlan helyzetekre, „válságokra”?
(COVID, AI/MI)

STRATÉGIAI HR TERV

Hogyan tudod megelőzni a munkaerőhiányból adódó flusztrációt? Mit tehetsz, hogy ne küzdj munkaerőhiánnyal?

Kulcsemberek

Tudod, kik a kulcsemberek a vállalkozásodban és milyen képességeik vannak? Tudod hogyan tudod ezt kölcsönösen mindkettőtök javára fordítani? 

Fókuszban az ember

Miért a PeoplePilot?

Precizitás

A pilóták általában nagyon precízen és pontosan dolgoznak, hogy biztonságosan vezessék a repülőgépet az úti céljukig. Ez a PeoplePilot szolgáltatásaiban is tükröződik. Pontos és precíz módon segítünk téged a kulcsemberek és a vezetői képességek meghatározásában és a vállalkozásod fejlesztésében.

Célorientáltság

A pilóták egyértelmű célt tűznek ki, és az összes erőforrást arra összpontosítják, hogy elérjék azt. A PeoplePilot is hasonlóan célorientált, és segít téged abban, hogy pontosan azokat az embereket válaszd ki, akik mindkettőtök számára a legoptimálisabban képesek segíteni a vállalkozásod céljainak elérését.

Felelősségvállalás

A pilóták nagy felelősséget vállalnak az utasok biztonságáért, és minden erőfeszítésüket bevetik annak érdekében, hogy biztonságban érjenek célba. A PeoplePilot szolgáltatásban is ez a cél: olyan rátekintő szolgáltatást nyújtani, amiben támogatást adunk a számodra, hogy az ilyen képességű, hasonlóan felelősségteljes, kivételes vezetőket, nem mindennapi kulcsembereket felismerd, ezáltal új távlatokat nyiss a vállalkozásod fejlődésében.

"A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy te vagy a pilóta."

Michael Altshuler

PeoplePilot előnyei

Mit nyújtunk számodra a PeoplePilot szolgáltatással? Olyan rátekintést a céged szervezeti felépítésére, amilyet a kapitány és az elsőtiszt kap a felszállás előtt. Tudni fogod mire figyelj és mik a kockázatok.

Költséghatékonyság

Gyors, pontos áttekintést kapsz, mellyel fel tudsz készülni a szervezeti kihívásokra. Elemzés a vállalkozásodról és a magyarországi társadalmi helyzetről.

Értékteremtési potenciál

A vállalkozásod hangsúlyos értékteremtési lehetőségei és opciói. Mire helyezd a fókuszt és hogyan térül meg a belefektetett energia, pénz és idő.

Kockázatok 2023

A legfontosabb kockázati helyzetek és lehetőségek feltárása 2023-ra. Mire készülj és hogyan nézz elébe.

Papp Zoltán

Papp Zoltán

People Management Szakértő

Helyezd a fókuszt az embereid képességfejlesztésére! Minden jelenlegi munkatársadban ott van a rejtett tehetség, az erő arra, hogy kiemelkedőt alkosson. Ehhez egyetlen dologra van szükség: Egy olyan vezetőre, aki felismeri és kihozza belőlük azt, amire neked és nekik is szükségük van.

Segítek megtalálni számodra ezt a vezetőt!

PeoplePilot - Információkérés

Kérdéseid vannak? Szeretnél pontosabb információt arról, mit jelent ez a szolgáltatás a TE vállalkozásodra, folyamataidra nézve?

Kérj egy 30 perces ingyenes konzultációt munkatársunktól, ami számodra semmilyen kötelezettséggel nem jár! Online vagy személyes találkozónk során megbeszéljük, hogy mi az amire neked feltétlenül szükséged van, mi az, amiben mi támogatni tudunk téged.

Add meg a legfontosabb adatokat ahhoz, hogy Papp Zoltán, People Management szakértőnk fel tudja venni veled a kapcsolatot!