Az egyszerű toborzásért!

Szeretnénk a toborzást egyszerűvé tenni számodra.

Velünk megtalálhatod a legkiválóbb logisztikai szakembereket itthon és külföldön egyaránt.

Akár fejlesztési szakértőket vagy hálózati mérnököket, üzemeltetési szakembereket vagy sofőröket
toborzol, mi megkeressük neked a legjobb jelölteket.

Amit toborzóknak kínálunk…

1.

Legjobb áron

Hirdetési költségeidet optimalizáljuk versenyképes árainkkal. További részletek az Áraink menüpontban.

2.

30 napos megjelenési idő weboldalunkon

Függetlenül attól, hogy egyes, vagy csomagban lévő hirdetési szolgáltatásunkat használod, a megjelent álláshirdetéseid akár 30 napig is maradhatnak weboldalunkon. Ez idő alatt biztos,  hogy  megtalálod a megfelelő jelöltet.

3.

Álláshirdetés robot

Az intuitív robot segítségével pillanatok alatt megadhatod a pozíció fontos elemeit, mint a kompetencia, technológia, szenioritás, bérsáv, valamint a céges juttatásokat. Csak ki kell választanod az előre meghatározott címkékből és kifejezésekből mindazt, ami az adott álláshirdetéshez szükséges. Az álláskeresők a szakkifejezések alapján azonnal felismerik a lehetőségeiket.

4.

Intelligens munkáltatói felület

Itt elemezheted aktív álláshirdetéseidet, megjelenítheted a reakciókat, válaszokat valamint böngészheted a statisztikákat. Az összes álláshirdetésed itt van. Minden egy helyen.

5.

Brand építés

Építsd tovább erős, hiteles céges márkádat testre szabott saját oldaladdal. Mutasd be a hangulatot, milyen kultúra, céges értékek várják a jelentkezőt. Szerkeszd meg az oldalt saját ízlésednek megfelelően képekkel, videókkal, grafikákkal. Az érdeklődők imádni fogják.

6.

Álláshirdetéseid partnereink oldalán

Növeljük az álláskeresők elérését a Google célzott hirdetések segítségével, valamint a közösségi médiában és más speciális fórumokon, mint például a Linkedin, a Xing és más mikroblogokon. Álláshirdetéseid partnereink oldalán is megjelenítjük.

Célzottabb álláskeresés, hatékonyabb toborzás.

Ez az állásportál kizárólag logisztikai szakemberek számára készült.

0
Havi látogató
0
Egy állásra jelentkező
0 %
Sikeres hirdetés
Készíts álláshirdetést pár perc alatt és találd meg a legideálisabb kollégát.

Hogyan?

Először is regisztrálj.

Szerkeszd meg álláshirdetésed gyorsan és egyszerűen.

Nyugodtan dőlj hátra, a többit mi intézzük.

Sikerült: az álláshirdetésed megjelent.

Toborzás plusz

Középpontban a munkatárs

A kiválasztástól a csapatépítésig, szakértőink igényeidre szabott, költséghatékony szolgáltatásokkal állnak rendelkezésedre.

Tesztek

Személyiség és kompetencia, valamint motivációs tesztjeink saját fejlesztésű, hazai munkaerőpiachoz igazított, minden fontosabb területre kiterjedő felmérések.

 

Könnyen és gyorsan kitölthető kérdéssor, áttekinthető, minőségi eredmény értékelő.

Video interjúk

Intuitív és felhasználóbarát video-interjú platformunkat zökkenőmentesen integráljuk bármilyen toborzási munkafolyamatba.

 

Software alapú, akár saját kérdéssor alapján készített rögzített- és élő videó interjúink segítséget nyújtanak az egyszerűbb és megbízhatóbb előválogatáshoz.

Támogatás: 100%

Segítünk mindenben: akár hirdetéseid feltöltésében, optimalizálásában, saját céges oldalad kialakításában, vagy a lehető legjobb toborzási megoldás kiválasztásában… Hivj minket, vagy írj nekünk bizalommal.

Érdekel hirdetés feladása a jövőben?
Szeretnél emlékeztetőt kapni logisztikai állásportálunk hirdetési lehetőségeiről?
Kíváncsi vagy az iparági trendekre?
Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?