logisztika benchmark

Trendek és fizetések

Elemzésünk forrásai a logisztika és ellátási lánc hazai kulcsszereplői, valamint KKV-k humán erőforrás szakmai felelősei.

Ágazati összefoglaló 2023

Szállítási költségek

A szállítási költségek inflációs hatása 2023-ban tovább erősödött

Emelkedő üzemanyagárak

Új alternatívák a szállítmányozásban, útvonaltervezésben

Bérek és fizetések

Összehasonlítás

Általános munkaerőhiány

Az online vásárlás és a fogyasztói vélemények térnyerésével a vevők jobb ügyfélszolgálatot, jobban személyre szabottabb vásárlói élményt keresnek. A gyorsabb szállításra vonatkozó elvárás, az aznapi kézbesítés iránti igény további nyomást gyakorol az iparági résztvevőkre. A kiskereskedők és fuvarozók alternatív raktározási megoldásokkal, elosztási központok létesítésével próbáltak megfelelni a piaci igényeknek. A komplett logisztikai szolgáltatásokat igénylő nagyvállalatok egyre nyitottabbak arra, hogy teljes ellátási láncok felügyeletét bízzák harmadik fél logisztikai cégekre (3PL).

Bérek és fizetések

Kimutatásunk a logisztika és ellátási lánc pozícióinak bérsávját tartalmazzák az 2023 tárgyidőszakban.

Kik vagyunk

LogiJobs

A LogiJobs 2021-ben alakult start-up vállalkozás. A két alapító évtizedes tapasztalattal rendelkezik az hazai- és nemzetközi logisztika és ellátási lánc területén.

A logijobs.hu egy szakmai állásportásportál, amely online platformot biztosít álláskereső tehetségek és álláskínáló cégek részére, hogy preferenciáik alapján hatékonyan megtalálják egymást a logisztika és ellátási lánc területén. Ebben szakértői segítséget nyújtunk az ágazati szereplőknek összekapcsolni az üzleti igényeket a munkakörök által megkívánt kompetenciákkal, készségekkel és értékekkel.

Papp Zoltán

Papp Zoltán, LogiJobs

Logisztikai állások és fizetések

Ha szeretné megtudni, hogy milyen fizetések vannak különböző logisztikai munkakörökben, töltse ki az alábbi űrlapot!

Az űrlap elküldése után az elemzés új ablakban fog megnyílni. Kattintson a "letöltés" gombra. Köszönjük érdeklődését!

Irány a logisztika!

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.