köszönjük

Trendek és fizetések

Köszönjük az érdeklődését!

Köszönjük, hogy megadta nekünk az adatait!
A Trendek és fizetések elemzést az alábbi letöltés ikonra kattintva tudja megtekinteni.

Mire számíthatsz ebben a csoportban?

Logisztikai állások csoportunkban csak olyan állásokat jelentetünk meg, amelyek megbízóit, munkáltatóit ismerjük, velük szerződést kötöttünk.

01

Moderált csoport

Csoportszabályzatunk szerint az MLM vagy erre hasonlító, nem jogszerű, nem bejelentett munkát kínáló állásokat nem engedjük ki a közönségünk elé. Célunk, hogy csoportunkban a munkavállalók biztonságban legyenek.

02

Szerződött munkáltatók

A hirdető munkáltatókat átvizsgáljuk, csoportunkban, csak valós, bejelentett, munkaszerződéssel dolgoztatni kívánó vállalkozások és cégek új munkaköreit jelentetjük meg.

03

Külföldi munka

A LogiJobs partnerei között ellenőrzött és hosszútávú partnerséggel rendelkező szerződött külföldi vállalkozások vannak, akik a törvényeket maximálisan betartva, hivatalos szerződéssel alkalmaznak magyar munkaerőt.

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.