Tervezz velünk 2024-ben is

Év végi akciós
csomag ajánlat

Dolgoztál már velünk?
Toborzás - kreatív grafika

Mit tudunk

Mi vagyunk a LogiJobs

Bízunk benne, hogy ha dolgoztál már velünk, akkor elégedett voltál a szolgáltatásunk minőségével. Meglévő ügyfeleink számára alakítottuk ki év végi akciós csomagunkat, mellyel kifejezetten a jövő évi munkafolyamataidat könnyítjük meg.

Akciós Év végi csomag 2024-re

10+2 hirdetés feladás 2023-as árakon

Több logisztikai munkaerő keresése esetén, 2023-as áron toborozhatsz 2024-ben is! Rendeld meg év végi akciós csomagunkat és 2024-ben 10 standard és 2 prémium hirdetést tudsz kihasználni kedvezményesen!

Érd el a célközönséged velünk!

Facebook/Instagram

LinkedIN

Hírlevél adatbázis

Év végi akciós hirdetési csomagár*
490.000 Ft + Áfa

* december 15-ig való megrendelés esetén

Mit tartalmaz az akciós csomag?

Garancia és dedikált support

Garanciavállalás: 5+ jelölt a hirdetésre (kevesebb, mint 5 jelölt esetén további 30 napig él a hirdetés változatlan áron)

Dedikált support: Megrendelése esetén, munkatársunk létrehozza Önnek a céges fiókot, a céges brand oldalt és hozzárendeli a cége adatait. Önnek csak az álláshirdetést kell feladnia a bejelentkezés után.

LogiJobs év végi akciós csomagajánlat

Vásárolj be még most 2023-as áron és használd fel a csomagot 2024-ben a toborzási projektjeidhez!
Töltsd ki a mellékelt űrlapot és add meg céged adatait! Munkatársunk 1 napon belül megkeres Téged és amennyiben igényled segítséget nyújt a legfontosabb kérdésekben, valamint az ajánlatkérési folyamat elindításában.

Irány a logisztika!

©Minden jog fenntartva – logijobs.hu

A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.