Waberer’s Szemerey Logisztikai Kft.

Megjelölési részletek

Vállalatunkról

Gondolkodtál azon valaha, hogy az élelmiszerek, amelyekből mondjuk egy hétköznapi estén vacsorát készítesz, vagy a háztartási gépek, amik körülvesznek és kiszolgálnak, milyen utat jártak be, mielőtt nálad célba értek?

Annyi biztos, hogy a WSZL fontos szereplő a folyamatban: ezeknek atermékeknek a 40%-a mintegy 2700 munkatársunk áldozatos napi munkájának köszönhetően került a boltok polcaira, 800 járművünk és 320,000m2 raktárkapacitásunk bevonásával

Melletted vagyunk tehát a mindennapokban, lehet szó bulizásról is – abban szintén biztos lehetsz, hogy minden 3. italod a WSZL kezelésén keresztül jutott el a fogyasztóhoz, vagyis hozzád, akár boltban vagy szórakozóhelyen vásárolod meg. A kedvedért változatos palettát állítottunk össze: mi felelünk a Coca-Cola, a Szentkirályi-Kékkúti, a Borsodi, a Dreher, a Pécsi Sör, illetve a Zwack Unicum és Pernod Ricard portfóliójáért.

Ha pedig véletlenül utolérne a másnap, azon is segítünk: gondoskodunk fejfájáscsillapítóról, ugyanis a magyar gyógyszer-nagykereskedelmi volumen 30%-át mi juttatjuk el a hazai gyógyszertárakba.

Speciális üzletágunk keretében foglalkozunk élőállat fuvarozásával, palackos gáz kiszállításával, üzemanyag szállítással, valamint konténerfuvarozással, amely nemcsak hogy legnagyobb erősségünk – az elmúlt évek során piacvezető pozíciót szereztünk benne, ahogy a magyarországi logisztika minden más ágazatában is.

Folyamatosan és lendületesen fejlődő infrastruktúránkon, képzett szakembereinknek és kiváló partnereinken túl, az ügyfelek és a fogyasztók iránti különleges elkötelezettségünk az, amely segít minket abban, hogy észrevétlenül, mégis a legmagasabb minőséget nyújtva szolgáljunk ki téged, nap mint nap.

 

 

Print Company
Álláskínálatunk (138)
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.