Vállalatunkról

Cégünkről

A Waberer’s International Nyrt. (Waberer’s) Európa egyik vezető nemzetközi komplett kamionrakomány (FTL) szállítmányozója a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében, és Magyarországon piacvezető a belföldi áruszállítás és komplex logisztikai szolgáltatások terén. A társaság tevékenységei a szabványos raklapos áruk hosszú távú nemzetközi szállítására, belföldi szállításra, száraz- és hűtött áruk tárolására és terjesztésére, valamint nemzetközi közvetítésre terjednek ki.

A Waberer’s több mint 2800 darab, átlagosan körülbelül 2 év életkorú nyerges vontatóból álló flottája mintegy 450 millió kilométert tett meg Európa útjain 2019 során. A társaság belföldi logisztikai raktárkapacitása meghaladja a 320 000 m2-t.

A Waberer’s környezettudatos vállalat. Korszerű járműparkját folyamatosan, az Euro 6-os környezetvédelmi besorolást kielégítő motorokkal szerelt – és így a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó – új tehergépkocsik hozzáadásával újítja meg. A fejlett műholdas útvonal-optimalizáló technológia és rendszerek használata segít minimálisra szorítani a felesleges futásteljesítményt, emellett járművezetőink is rendszeres továbbképzésben részesülnek az üzemanyag-takarékos vezetés terén.

A Waberer’s elkötelezetten törekszik a társadalmi felelősségvállalásra. A társaság számos alapítványon keresztül támogatja a szállítmányozási és logisztikai szakértők új nemzedékeinek kinevelését, a gyermekek sürgősségi ellátásával és traumatológiai ellátásával foglalkozó szervezeteket, valamint vezető kulturális egyesületeket és kiemelkedő sportolókat és sportklubokat.

 

 

Print Company
Álláskínálatunk (85)
Áttekintés