Megjelölési részletek

Vállalatunkról

A VLG Magyarország egyik piacvezető kábelkereskedelmi és szolgáltató cége. Átfogó kábel- és kábeltálca megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek az energetikai iparban, a közlekedési ágazatban, az olaj és gáz üzletágban, valamint villamos kivitelezéshez és villamosipari kereskedelmi hálózatoknak.

Mára a magyar és közép-kelet-európai kábelkereskedelemben meghatározó pozíciót tölt be cégcsoportunk.

2014-ben a VLG csatlakozott a Meinhart Holding csoporthoz, ezzel a több mint húszéves szakmai tapasztalat az osztrák kábelpiac vezető cégének, a Meinhart kábelnek az infrastruktúrájával, szakértelmével, pénzügyi hátterével egészült ki.

Magyarországi árbevételünk megközelíti az évi 9 milliárd forintot

 

KÉSZLETEZÉS: Magyarország egyik legnagyobb kábel készletével rendelkezünk, ami felöleli a villamosiparban használt kábelek szinte mindegyikét. A magyar és a Meinhart Holding cégcsoporton keresztül egy közel 20 milliárd forint értékű árukészlethez férünk hozzá rövid határidővel.

PROJEKTMEGOLDÁSOK: Vállaljuk létesítmények teljeskörű kábel és kábeltálca igényének műszaki tanácsadását, megoldási javaslatok kidolgozását, valamint készletezését. Szerződéskötés után a projekt teljeskörű határidőre szállítását, árak rögzítését, építkezési helyszínre szállítást, a kábelek méretre vágását. Integrált javaslatot tudunk adni a kábel és kábeltálca megoldások összehangolására, mindezt egy kézből.

BAKS TARTÓSZERKEZET: A VLG kizárólagos képviselője a BAKS tartószerkezeti rendszereknek, így ügyfeleinknek komplett kábelrendszereket is tudunk biztosítani.

EGYEDI SPECIÁLISIGÉNYEK: Egyedi igények és műszaki megoldások gyártására is vállalkozunk. Műszaki és kereskedelmi munkatársaink elkészítik az egyedi kábel és kábeltálca javaslatot, amelyet külön megállapodás alapján legyártunk ügyfeleinknek.

LOGISZTIKA: 30 000 m2-es külső és belső raktárakkal rendelkezünk, amelyekben specializált vágó és tároló gépekkel oldjuk meg az igények fizikai kiszolgálását. Szerződött partnereink biztosítják az áru kiszállítását. A ügyfél-centrikus megközelítés, a kombinált, rugalmas és megbízható logisztikai infrastruktúra lehetővé teszi számunkra, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljunk, mint a just-in-time ütemezés olyan projektek esetén, amelyeknél a biztonság vagy a tér potenciális gondot jelenthet. Egy tapasztalt logisztikai csapat biztosítja, hogy a kábelek és tartozékok időben, becsomagolva és megfelelő állapotban érkezzenek meg a kivitelezés helyszínére.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS: Cégünk lehetőséget biztosít partnerei számára az elfekvő, sérült, bontásból és gyártásközi hulladékokból származó vezetékek, kábelek biztonságos, szakszerű, környezetbarát és nem utolsósorban az aktuális jogszabályoknak megfelelő átvételére és feldolgozására.

MINŐSÉG BIZTOSÍTÁS: Folyamataink auditáltak (ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015), termékeink megfelelnek a nemzetközi és európai szabványoknak és követelményeknek.

 

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.