Szemerey – Plus Fuvarozási és Logisztikai Zrt.

Megjelölési részletek

Vállalatunkról

A Szemerey – Plus Fuvarozási és Logisztikai Zrt. egy 100%-ban magyar tulajdonú magánvállalkozás. A társaság tulajdonosi és elnöki oldalról is több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, emellett kiemelt szerepet kap a cégnél a lendületesség, rugalmasság és egyben a szenvedélyesség is.

 

 

Társaságunk a legfejlettebb technológiát alkalmazza a fuvarozási piacon, és a lehető legbiztonságosabb szolgáltatást nyújtja partnerei felé. Ezen tudományok folyamatos fejlesztésével szeretnénk hozzájárulni ügyfeleink maximális elégedettségéhez. Kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi és környezeti elvárásokra. Jelenlegi flottánk mindegyike EUR 6-os kategóriájú valamint maximális életkoruk 1 év.

 

 

A Szemerey + Plus Zrt-t egyetlen cél vezérli, megrendelőinket versenyelőnyhöz juttatni, biztonságos, ügyfeleinkre szabott értékarányos szolgáltatást biztosítani és nem utolsó sorban, hogy társaságunk európai szintű szolgáltatást nyújtson a fuvarozási piacon.

 

 

 

 

 

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.