Vállalatunkról

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházlánca. Folyamatos növekedésünknek köszönhetően mára több mint 500 munkatársunk vesz részt vásárlóink színvonalas kiszolgálásában. A ma is száz százalékban magyar tulajdonú REGIO JÁTÉK családi vállalkozás, jelenleg országszerte 41 játékáruházzal rendelkezünk.

A REGIO JÁTÉK csapatában dolgozni, a gyerekeknek örömet okozni különleges kihívás. Bármely termékünk életre szóló élményt jelenthet jövőbeli tulajdonosának, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink ismereteit folyamatosan fejlesszük, és engedjük, hogy kibontakoztassák egyéni képességeiket. Családi vállalkozásként hosszú távon gondolkodunk, és olyan kollégákat várunk, akik hasonló szellemben tudnak csatlakozni hozzánk. Ezért cserébe lehetőséget nyújtunk arra, hogy kollégáink érdeklődésüknek megfelelően új területen is kipróbálhassák magukat, valamint a teljesítményüktől függően építhessék karrierjüket.

A REGIO JÁTÉK célja, hogy folyamatos innováció iránti elkötelezettségével, megbízható munkájával, kiterjedt tapasztalatával és felkészült munkatársai szakértelmével, kedvességével egy szerethető, befogadó és emberközeli áruház lánc maradjon mind vevői, mind dolgozói számára.

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.