Vállalatunkról

A szeghalmi székhelyű RAPIDSPED ZRT. már közel 25 éves szakmai múltra tekint vissza. Az 1992-ben indult vállalkozás napjainkban a Dél-Alföld egyik meghatározó szállítmányozó és logisztikai szolgáltató társasága, amely mintegy 50 munkatársunk családjának biztosít megélhetést és kiszámítható jövőt.

A társaság 2006 óta a TRANSALLIANCE cégcsoport (www.transalliance.eu) tagja, amely jelentős változást hozott a társaság életében.

Járműveinkkel megoldást kínálunk raklapos egységrakományok, ömlesztett rakományok (silós járműszerelvények) szállítmányozására.

Az elmúlt időszakban több jelentős szállítmányozási projekt megvalósításába kapcsolódtunk be magasan kvalifikált, több idegen nyelvet beszélő, tapasztalt fuvarszervezőinkkel.

Megbízóink részére 3600 m2 raktározási bázissal állunk rendelkezésre Szeghalmon, amely az egységraklapos tárolás mellett lehetőséget biztosít akár gyűjtőrakományok kezelésére, illetve elosztására is.

 

Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?