Vállalatunkról

A QLM iparágában az egyik legnagyobb és a legszélesebb termékskálával rendelkező komplex raktárlogisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalata.

Javaslatainkat és kifejlesztett megoldásainkat ügyfeleink igényeire szabjuk, és együttműködéseink során teljeskörűen támogatjuk a tervezéstől a kivitelezésen, automatizáláson és rendszerintegráción át az üzemeltetésig. Gyakorlatias raktármérnökeinknek, logisztikai szakértőinknek és raktár-informatikai tervezőinknek köszönhetően partnereink biztosak lehetnek benne, hogy olyan átgondolt működést dolgozunk ki számukra, ami költséghatékony, és hosszú távon masszív versenyelőnyt eredményez.

A QLM számos raktárlogisztikai eszközgyártó világmárka hivatalos magyarországi képviseletét látja el. Ilyen például az elektromos raktári targoncákban világelső CROWN, az állványrendszereiről méltán elismert STOW, vagy a dokkolás- és biztonságtechnika területén vezető márka, a RITE-HITE.

 

 

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.