Vállalatunkról

A Prévost Hungária Kft. a francia – magyar kapcsolat jegyében született 1992-ben: tulajdonosa 7 év franciaországi lét és több százezer kamionos-km után alapította.

A kezdetben speditőri tevékenységet és komplex logisztikai szolgáltatásokat kínáló vállalkozás a piaci koncentrációra profiltisztítással, fókuszáló stratégiával reagált és Magyarország EU-hoz csatlakozása óta a közúti fuvarozásra koncentrál. Alapítása és folyamatos fejlődése sikeres nemzetközi együttműködés eredménye, az azóta sokszorosára növekedett szervezetet ma is kifejezetten családias hangulat, a KKV-k lelkivilága jellemzi.

Küldetésünk, értékeink

Küldetésünk egy rövid mondatban összefoglalható: a Prévost Hungária Kft. az Air Cargo RFS üzletág kelet-európai specialistája.

Maga a cég ennél azonban sokkal többről szól: egy olyan csapatról, amelynek a hobbija – vagy inkább szenvedélye – a fuvarozás. A munkánk kereteit a baráti légkör, a szakmai igényesség és a sportos életmód jelenti.

Befelé bizalmas, családias légkört, a vevőink felé pedig olyan minőséget és igényességet biztosítunk, amilyenre csak a kis- és középvállalkozások képesek – a költségeink optimalizálását viszont már a nagy multikra jellemző hatékonysággal végezzük.

Másokkal ellentétben (akik profi sportolókat támogatnak az eredményeikért, és persze a reklámért) nekünk az a fontos, hogy mi magunk versenyezzünk: a csapatból már többen járunk össze kerékpározni, ami nemcsak jó kondiban tart bennünket, de csapatépítésnek is kiváló. Ha valaki megérzi az ízét, a versenyszellem visszahat a hétköznapjaira, a munkavégzésére. Ezt kínáljuk az ügyfeleinknek is: végső soron értük versenyzünk.

 

 

Print Company
Áttekintés