Opus Kft

Megjelölési részletek

Vállalatunkról

Biztos tapasztalta már, hogy az ingatlanszektor (és pláne az építőipar) szereplői jönnek-mennek – az Opus adószáma viszont négy évtizede változatlan.

Cégcsoportunk stabilitását két dolog garantálja: a tökéletes végeredményre való törekvés és az ügyfeleink elégedettsége. Ennek révén fejlődhetett az Opus néhány család szerény gazdasági társulásából Magyarország egyik leggyorsabban növekvő, több mint 200 főt foglalkoztató ingatlanüzemeltető és kivitelező vállalkozásává.

Legyen szó irodabelsők, üzlethelyiségek, vagy komplett retail hálózatok fit-out kivitelezéséről, ipari létesítmények építéséről vagy generálkivitelezést igénylő zöldmezős beruházásokról, az Opus csapata kézben tartja a dolgokat és határidőre teljesít – költségnövekedés nélkül. A latin opus magnum magyarul mesterművet jelent. A kifejezést eredetileg olyan munkára használták, melyet egy tanoncnak kellett elvégeznie azért, hogy felvegyék a céh tagjai közé. Ha a munka sikeres volt, bebocsáttatást nyert a mesterek közé.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt négy évtizedben az Opus minden téren „felvételt nyert” a legjobbak közé, a munkánk pedig több száz partnerünk több tízezer ügyfelének és kollégájának mindennapjait tette könnyebbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá.

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.