Vállalatunkról

A Mixpakk Kft. 2012-ben kezdte meg működését Magyarországon mint teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalat. Cégünk fő profilja a webshoplogisztikai szolgáltatás, de klasszikus futárszolgálati tevékenységet is nyújtunk ügyfeleink számára. Fulfillment központunk és futárszolgálatunk a fővárosban Budapesten a 11. kerületben található, ahol közel 1500 nm-es raktárban, részben saját gépjárműflottával, részben alvállalkozói partnerhálózattal szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit Magyarországon és a nemzetközi piactéren egyaránt.

 

Webshoplogisztikai üzletágunk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek: a termékeket raktározzuk, a megrendeléseket feldolgozzuk/csomagoljuk, az elkészült csomagot pedig kiszállítjuk a címzettek részére. Cégünk vállalja a délután 15.00 óráig beérkezett megrendelések aznapi feldolgozását és másnapi kiszállítását. A minőségi logisztikai folyamatot cégünk jól képzett kollégái biztosítják, akik mindennap 8.00 és 17.00 között állnak rendelkezésedre.

 

Cégünk működésének sikerét a korábban több nemzetközi csomaglogisztikai cégnél szerzett tapasztalat és alvállalkozói ismeretek adják. Gyűjtőszállítás keretein belül országosan 1 munkanap alatt, valamint csomagpontra történő szállítási szolgáltatásunk esetén pedig 1-2 munkanap alatt vehetik át a csomagjukat a címzettek.

 

Print Company
Áttekintés