Vállalatunkról

 

We are a recruitment consultancy in Transport and Warehouse Logistics, an expert in talent sourcing of logistic competences from East-Europe. We offer a range of services in the people dimension of logistic businesses.

 

Wir sind eine Personalberatung, spezialisiert auf Transport und Lagerlogistik, Experte in der internationalen Rekrutierung von Logistikkompetenzen aus Osteuropa. Wir bieten eine Reihe von Dienstleistungen für die menschliche Dimension von Logistikunternehmen.

 

Humán erőforrás és toborzási tanácsadó cég vagyunk, a kelet-európai logisztikai kompetenciák tehetségkutatásának szakértője. Szolgáltatások egész sorát kínáljuk a logisztikai ágazat emberi dimenziójában.

Print Company
Álláskínálatunk (34)
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.