Vállalatunkról

Velünk a toborzás igazán egyszerűvé válik.

Azért vagyunk, hogy egyszerűbbé es eredményesebbé tegyük megbízóink toborzási erőfeszítéseit. Akár fiatal pályakezdőket, akár tapasztalt logisztikusokat, szállítmányozókat, üzemeltetési szakembereket vagy E kereskedelmi szakembert keresnek, mi mindig megtaláljuk a legtehetségesebb jelölteket.

Egy dinamikus, cél- és sikerorientált csapat vagyunk, akik hatékony és eredményes munkafolyamatokkal dolgoznak egy új-generációs technológiai software-platform támogatásával. Értjük a legfontosabb logisztikai üzleti kihívásokat, a célközönséget, az ügyfelek legfontosabb igényeit és követelményeit. Sikereink kulcsa azonban leginkább abban rejlik, hogy több időt szentelünk megbízóink igényeinek részletes megismerésére.

Kommunikációnk egyszerű, de releváns, partner platformokkal és más szolgáltatókkal együttműködésünk szakmai, agilis és hatékony. Akár tartalomfejlesztésről, akár kreatív végrehajtásról van szó, mindezt igazán jó hangulatban és erős csapatszellemben tesszük.

Sajnos, a COVID korlátozások miatt az utóbbi hónapokban kevesebbet találkoztunk személyesen, azonban a csapatépítést így sem hanyagoltuk el. (fényképek feltöltés alatt)

 

 

Galéria:

 

Company Video
Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.