Vállalatunkról

KÜHNE+NAGEL

1890-ben August Kuehne és Friedrich Nagel megalapította szállítmányozási vállalatát a németországi Bréma városában. Az eltelt 130 év során a Kühne+Nagel egy hagyományos szállítási vállalatból globális logisztikai szolgáltatóvá vált, amely speciális megoldásokat kínál a legnagyobb iparágaknak világszerte.

A Kühne+Nagel mai székhelye Svájcban található, de a világ számos országában jelen van. Üzleti megközelítésünket az egyik legfontosabb tényezőre alapozzuk: ügyfeleink igényeire.

Az embereket és termékeket összekapcsoló innovatív és fenntartható szállítmányozási megoldásainkkal vezető szerepet töltünk be a logisztika világában. Mindennapi munkánk során mindent megteszünk, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit és meg is haladhassuk azokat.
A nehézségek előrejelzésével és előrelátó gondolkodásunkkal tovább fejlesztjük a globális kereskedelmet és közelebb hozzuk egymáshoz a közösségeket.

 

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.