Vállalatunkról

A J.S. Logistics GmbH 1997-ben családi vállalkozásként indult. A céget a német–francia–luxemburgi hármas határnál fekvő Kirkelben alapította a német tulajdonos. A magyarországi leányvállalatot 2006-ban jegyezték be.

A J.S. Logistics Kft. több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a közúti fuvarozás kapcsán, az elmúlt másfél évtizedben számos magyarországi és multinacionális cég vált ügyfelünkké.

Szolgáltatásainkkal számos iparágban jelen vagyunk. Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatunk ügyfelei között az autóipar területén ott van az Audi, a Lamborghini, az MAN, a Mercedes-Benz, a Porsche és a Volkswagen is.

A járművek világán kívül az elektronikai iparágban is komoly tapasztalatokat szereztünk. Ez elsősorban kiemelt partnerünknek, az EBM-Papstnak köszönhető, amely céggel több mint egy évtizede közös az utunk. Itt kell megemlítenünk a Samsungot is, hiszen sokszínű üzleti kapcsolatunk évről évre egyre szorosabb.

A sportszer-kereskedelemben is teret hódítottunk, amikor 2020-ban a Decathlon-cégcsoport bizalmat szavazott nekünk és partneri kapcsolatba lépett velünk. Magas minőségi elvárásaiknak sikerült eleget tenni, így napjainkra a három legmegbízhatóbb fuvarozó partner között tartanak bennünket számon.

A legmodernebb járműtechnológia alkalmazásával, az erőforrások hatékony felhasználásával és munkavállalóink elkötelezettségének köszönhetően Magyarország egyik meghatározó fuvarozási és szállítmányozási szolgáltatójává váltunk. Több éve biztos helyünk van az ország TOP100 meghatározó fuvarozó vállalata között.

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.