Vállalatunkról

A családi gyökereknek és a keleti terjeszkedésnek köszönhetően a Gartner Csoport 1991 óta saját céggel képviselteti magát Magyarországon. A Gartner Intertrans Hungaria Magyarország egyik legnagyobb nemzetközi szállítmányozási vállalatává vált, és zalaegerszegi, nagykanizsai és gyáli telephelyeiről kínál szállítási megoldásokat egész Európa számára.

 

Zalaegerszeg az összes magyarországi üzletvitel és pontos ügyintézés központja. Ezenkívül ez a telephely a belföldi és külföldi szállítmányozás területén is aktív, amely elsősorban szerződéses alfuvarozókkal dolgozik. 100%-ban Gartner vállalatként itt is érvényesek a szokásos magas szintű szabványok és minőségi szabványok, amelyek a teljes vállalatcsoportra vonatkoznak. Ezeket évente ellenőrzik és fejlesztik az ISO 9001: 2015 és az SQAS tanúsítás szerint. Jelenleg mintegy 1.300 fő dolgozik a vállalat zalaegerszegi telephelyén. Ezen kívül saját flottája több mint 700 traktorból áll, amelyek a legújabb környezetbarát technológiával vannak felszerelve, valamint saját műhelyével. Itt nemcsak a vállalat saját járműveinek és pótkocsijainak karbantartásáról és gondozásáról gondoskodnak, hanem a törvényileg előírt ellenőrzéseket is biztosítják. Minden műhelyszolgáltatást külső ügyfelek is igénybe vehetnek.

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.