DPD Hungary Kft.

Megjelölési részletek

Vállalatunkról

A DPD Hungary Kft. a kiscsomag-szállítás hazai szakértőjeként 2003 óta van jelen Magyarországon a nemzetközi DPD hálózat tagjaként.

 

Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatójaként hazánkban is nap mint nap több ezer ügyfelünk elégedettsége érdekében dolgozunk.

 

Vállalatunk a belföldi és a nemzetközi csomagszállítás terén egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújt, köszönhetően a magyarországi csapat szakértelmének és a professzionális nemzetközi háttérnek.

 

Kényelmi és kiegészítő szolgáltatásainkkal, a 60 perces időablak (Predict) megadásával és magas színvonalú informatikai megoldásainkkal rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez.

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.