Vállalatunkról

Vállalkozásunk 2003-ban alakult, folyamatos fejlesztésekkel,  és a sikeres éveket követően 40 tonnás nyerges szerelvényekkel,  illetve alvállalkozókkal végezzük fuvarozói tevékenységünket.

Munkánk 90%-át ausztriai  megbízóinktól kapjuk  (Lild, Essity GmbH), éves keretszerződéssel, évi 1500 fuvarfeladtot teljesítünk.

Jellemzően Németország, Ausztria,  területein végzünk szállítási feladatokat, de kis százalékban belföldön is jelen vagyunk.

Flottánk korszerű, fiatal, teljesen felszerelt kényelmes kamionok.

Állományunk a legkorszerűbb GPS-es online járműkövető rendszerrel felszerelt. Partnereink egyedi kóddal, folyamatosan nyomon követhetik, online lekérdezhetik szállítmányuk pontos helyzetét.

A minőségi fuvarbonyolítást az Euro 6-os környezetvédelmi besorolású járműpark, a folyamatos teljesítés követés és a minőség vonatkozásában elkötelezett munkatársaink szavatolják.

Beszállító partnereink – WAG, Shell, MOL- több évtizede stabilan állnak a háttérben, hogy fuvarozási szolgáltatásainkat minél magasabb szinten biztosítsuk.

Szolgáltatásainkat a jogszabályban foglalt előírások betartásával végezzük. Teljes körű árubiztosítás és felelősségbiztosítás jelenti a kockázatmentes partneri viszonyt a megbízóink részére.

Többlépcsős műszaki-biztonsági rendszerben hibamegelőző karbantartások, felmérések révén biztosítjuk a garanciális felülvizsgálatok között is gépjárműállományunk megbízhatóságának feltételeit.

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.