Brendon Gyermekáruházak Kft.

Megjelölési részletek

Vállalatunkról

Magyarország piacvezető babaáruház-lánca vagyunk. 1993 óta segítünk a családoknak eligazodni a kismama- és babatermékek széles választékában. A tevékenységünk szerteágazó: kiskereskedőként, disztribútorként és gyártóként is működünk. Magyarországon 19 áruházat és egy webáruházat üzemeltetünk, illetve Szlovákiában is jelen vagyunk, egy nagyméretű Brendon áruház van Pozsonyban, a webshopunk itt is elérhető.

A Brendon vállalati értékei:

1. Vevőközpontúság

2. Tisztelet és empátia

3. Pozitív hozzáállás

4. Megbízhatóság

5. Együttműködés

 

Miért jó nálunk dolgozni? Mert mindannyian komolyan hiszünk ezekben az értékekben. Ha hozzánk jelentkezel, bízhatsz benne, hogy egy jó csapatba kerülsz egy megbízható, családbarát cégnél. Itt találod meg folyamatosan frissülő állásajánlatainkat: https://www.brendon.hu/allasajanlatok

Látogass el weboldalunkra, hogy ízelítőt kapj a tevekénységünkből:

www.brendon.hu

www.brendon.sk

Kövess minket Facebookon (www.facebook.com/brendon.hu) és Instagramon (https://www.instagram.com/brendonhungary/) is!

Print Company
Áttekintés
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.