Oberon Trans Kft

Feltette

Az Oberon Trans Kft.-nél az elsődleges célunk, hogy megrendelőinket olyan komplex szállítmányozási rendszerrel szolgáljuk ki, amely nagyban segíti az ő eredményes működésüket. Nálunk a pontosság, a precizitás és a megbízhatóság nem csak egyszerű címszavak, hanem a mindennapi munkánk alapjai. Cégünkről számokban Évente 6.5 milló megtett kilóméter Évente 5.000 – 6.000 nemzetközi fuvarfeladat 5 fős szerelő […]

Bővebben

Bau-Trans kft.

Feltette

Bau-Trans Kft. A szállítmányozás és emeléstechnika egyik legjelentősebb európai résztvevője az ausztriai Felbermayr GmbH leányvállalataként a Bau-Trans Kft. jelenleg 37 szerelvénnyel végzi fő tevékenységét a nemzetközi közúti speciális túlméretes, túlsúlyos fuvarozást. www.bautrans.hu Galéria:  

Bővebben
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?