VÁRUNK SZERELŐNEK!

A folyamatos fejlődés, tanulás, előrejutás motivál,

tapasztalatodat, munkabírásodat fejlesztenéd?

Magas elvárások, nagy lehetőségek

A repülőgépekhez hasonlóan a mi járműveink is percre pontos menetrend szerint, előre megtervezett útvonalon haladnak, a “légi irányítóknak” megfelelő diszpécserek pedig a nap 24 órájának minden percében követik és segítik a feladatok végrehajtását. Ez fegyelmezettséget és professzionalizmust követel a kollégáktól. És nem utolsó sorban: csapatszellemet. Mi azonban nem csak feltételeket szabunk – sőt! Aki megállja a helyét azt rengeteg lehetőség várja!

 

Ezt adjuk:

– Garantált fizetés

– A munkaidő 08:00-16:30.

 – Szakmai tapasztalat, különösen a tehergépjármű szerelésben szerzett szaktudás jelentős előny!

– Ebben a munkakörben biztonságos alappal akár magasan a fuvarszakma átlaga felett lehet keresni és ezen felül jár még a többi kiegészítő juttatás.

– Folyamatos képzési lehetőség

– Havi teljesítmény arányú bónusz kifizetés

– Külföldi munkavégzési lehetőség (Párizs, Frankfurt és Bécs)

 

Kiegészítő juttatások

A minőséget és a hűséget jutalmazzuk! Úttárs program. Az „Úttárs” programmal az üzletágban egyedülálló módon jutalmazza lojális kollégáit a Prevost Hungária. A cégnél ledolgozott második évtől folyamatosan növekvő havi 50 és 150 euró közötti összeget írunk jóvá.

Várjuk jelentkezését a “Jelenkezem az állásra” gombra kattintva!

Állás áttekintése
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás