MEGLÉPTÜK A MILLÁT!

Ez ma már nem ígéret. Tényállás. Az új, 2022-es bérek a gyakorlatban is bizonyítják: 28 napra számolva az átlag nettó fizetés áprilisban nálunk 1 057 986 Forint volt. A ledolgozott napokra számítva az áprilisi átlagunk: 102 €. És továbbra is állítjuk: ez nem a pénzről szól!

 

A repülőgépekhez hasonlóan a mi járműveink is percre pontos menetrend szerint, előre megtervezett útvonalon haladnak, a “légi irányítóknak” megfelelő diszpécserek pedig a nap 24 órájának minden percében követik és segítik a feladatok végrehajtását. Ez fegyelmezettséget és professzionalizmust követel a járművezetőktől. És nem utolsó sorban: csapatszellemet. Mi azonban nem csak feltételeket szabunk – sőt! Aki megállja a helyét azt rengeteg lehetőség várja!

 

Ezt adjuk:

Garantált fizetés

Bejelentés: a mindenkori szakmai bérminimum, jelenleg 260.000 HUF

Min. garantált 90 € (jelenlegi árfolyamon: 33.750 HUF) / nap.

Gyakorlatban, a 2022 áprilisi átlag: 102 € / nap.

Preferált munkarend: 14 kint / 5 vagy 21 kint / 7 nap otthon.

Úttárs program táppénz kiegészítés, car-sharing, szakmai továbbképzés, életpálya modell

 

Kiegészítő juttatások

A minőséget és a hűséget jutalmazzuk! Úttárs program, táppénz kiegészítés, carsharing és munkaruházat. Az „Úttárs” programmal az üzletágban egyedülálló módon jutalmazza lojális kollégáit a Prevost Hungaria. A cégnél ledolgozott második évtől folyamatosan növekvő havi 50 és 150 euró közötti összeget írunk jóvá.

A gépjárművezetők számára táppénz biztosítást kötünk, így a keresőképtelenség nem a szakmai bérminimumra korlátozza a havi keresetet.

A gépjárművezetők számára Carsharing rendszert üzemeltetünk, az otthon töltött időre.

Munkaruházat

 

Korszerű járműpark

A legkorszerűbb, full extrás vontatók, mega görgősoros félpótok, automatizált rakodás, korszerű informatika.

A legkorszerűbb, legnagyobb fülkés, fullextrás 520 lovas, robotváltós, mindenféle vezetési asszisztenciával ellátott, másfél éves átlagéletkorú Euro 6-os flotta

Egyharmadrészt dobozos, egyharmadrész hűtős, egyharmadrészt függönyponyvás mega görgősoros félpótok, melyekbe a rakodás nagyrészt automatizált, az áru rögzítése pedig szimpla formalitás

A menetrend szerinti járatokhoz előre elkészített és folyamatosan frissített navigáció, a munkavégzés minden fázisára kiterjedő tájékoztatás és folyamatos segítség, Huawei tablettel támogatott személyi titkári funkciók

Saját fejlesztésű, azaz a cégünkre szabott szoftverek (feladatkezelő, kontrolling, belső kommunikáció…)

 

Komfort külföldön is

Saját telephelyek, jó társaság, kikapcsolódási lehetőségek, fenntartható életforma támogatása

Párizsban és Frankfurtban saját telephelyek komfortja és kint szolgálatot teljesítő garázsmesterek várják a pilótákat, a bécsi reptéren külön bérelt kamion-parkoló.

Az internet és a jó társaság mellett biztosítunk klub és szabadidős tevékenység-lehetőségeket a kinti telephelyeken.

 

Várjuk jelentkezését a “Jelentkezem az állásra” gombra kattintva.

Állás áttekintése
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás