Ügyfelünk, egy független családi vállalkozás Svájcban Zürich térségben, amelynek fő kompetenciája a friss és fagyasztott termékek szállítása Svájcban és a közeli országokban. Szállítmányozási csapatukat szeretnék bővíteni egy kompetens

 

Flotta műhelyvezető 60% – 100%

személyében. Felelősségtudatot, vezetési, szervezési ismereteket és tapasztalatot várnak el a flottakezelés területén. A pozícióhoz rendkívül versenyképes jövedelmet kínálnak.

 

Az Ön kihívásai

Műhelyvezetőként az Ön feladata lesz a műhely hatékony szervezése, zökkenőmentes működésének biztosítása és sikeres irányítása 5 fős hatékony csapatával együtt. Közvetlenül az üzemeltetési vezetőnek fog jelenteni, és a következő feladatokért lesz felelős:

A tehergépkocsi-műhely napi működésének irányítása és szervezése.
A pótkocsik és félpótkocsik karbantartási és javítási munkálatainak zökkenőmentes lebonyolítása.
A gépjárművek karbantartásának tervezése a gépjármű-felülvizsgálathoz a raktárkészlet kezelése, valamint a pótalkatrészek és berendezések beszerzése
A társműhely támogatása
A teljes flotta gumiabroncsainak kezelése

 

Követelményeink

Ahhoz, hogy képes legyen megbirkózni ezekkel az átfogó feladatokkal, ideális esetben a következő tudásra és tapasztalatokra van szüksége:

Tehergépkocsi-szerelő, mezőgazdasági gépszerelő vagy haszongépjárművek autószerelői szakképzettség.
Több éves szakmai tudás, bizonyítottan a feladatkörében szerzett tapasztalatokkal.
Hasonló szervezetben szerzett vezetői tapasztalat
Erős műszaki kompetencia és problémamegoldó képesség
Jó német nyelvtudás

 

Öné az állás, ha:

önálló, hiteles és empatikus kommunikátor, valamint karizmatikus motivátor. A folyamatok kezelésében kiemelkedő készségekkel rendelkezik, kreativitása és kíváncsisága magas emberközpontúsággal együtt megkönnyíti feladatai ellátását. Magas szintű szolgáltatásorientáltsága, a trendek és innovációk iránti érzéke, valamint példamutató, modern vezetői stílusa ideálisan egészíti ki profilját.

 

Felkeltettük az érdeklődését, hogy egy neves svájci szállítmányozási cégnél vállalja el ezt az érdekes vezetői pozíciót nagyfokú elkötelezettséggel és lelkesedéssel?
Kérdéseivel keresse Papp Zoltánt,  a LogiJobs megbízott személyzeti tanácsadóját, vagy várjuk közvetlen jelentkezését a „Jelentkezem az állásra” gombra kattintva.

 

Nyomtatás
Állás áttekintése
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Megosztás