A Prevost Hungária Kft. keresi FUVARSZERVEZŐ munkatársát csapatába!

MINDEN AZ IRÁNYÍTÁSON MÚLIK!

 

Az operatívak szerepe létfontosságú. Ezért mi a legnagyobb becsben tartjuk őket, se a munkafeltételekre, se a bérre és különösen a premizálásra nincs is panasz. Minden egyes kolléga értéke hatalmas, azonban a vállán óriási a felelősség. Rajta áll vagy bukik cégünk sikerességének jelentős hányada. Nem titkoltan a legjobb sofőröket keressük, azonban ők akkor tudnak igazán hatékonyan dolgozni, ha a legjobb operatív kollégák irányítják a munkájukat.

 

  • Nálunk nyitott, őszinte és direkt a kapcsolat a cégvezetés és az irodai munkatársak között.
  • Elvárjuk a professzionalistást és a pontos, precíz, megbízható munkát, azonban nem csak feltételeket szabunk – sőt!

 

Aki megállja a helyét, azt rengeteg lehetőség várja!

 

Magas elvárások, nagy lehetőségek

 

A repülőgépekhez hasonlóan a mi járműveink is percre pontos menetrend szerint, előre megtervezett útvonalon haladnak, a “légi irányítóknak” megfelelő diszpécserek pedig a nap 24 órájának minden percében követik és segítik a feladatok végrehajtását. Ez fegyelmezettséget és professzionalizmust követel nem csak a járművezetőktől, hanem az irodai személyzettől is. És nem utolsó sorban: csapatszellemet. Mi azonban nem csak feltételeket szabunk – sőt! Aki megállja a helyét azt rengeteg lehetőség várja!

 

Garantált fizetés

 

Fuvartervező – szervező 8 – 16:30, vagy 10 – 18:30 között dolgozik, havonta egyszer átlagosan biztosítania kell egy hétvégi ügyeletet.

 

Nem ritka az, amikor diszpécserként kezdi valaki és beletanul a fuvarszervező – tervező mesterségbe. Az angol nyelv tárgyalási szintű ismerete alapfeltétel. Jó kombinációs készség, kitűnő memória, pontosság és csapatjátékosi alkat a fontos tulajdonságok. Szakmai tapasztalat, különösen az Air Cargo RFS üzletágban szerzett: jelentős előny! Ebben a munkakörben biztonságos alap mellett egy igen motiváló bónusz és jutalék rendszerben akár magasan a fuvarszakma átlaga felett lehet keresni.

 

Jár még egy Ford Focus (vagy kategóriájú) céges autó, üzemanyagkártya, Iphone, és a többi kiegészítő juttatás.

 

Kiegészítő juttatások:

 

A minőséget és a hűséget jutalmazzuk! Úttárs program, táppénz kiegészítés. Az „Úttárs” programmal az üzletágban egyedülálló módon jutalmazza lojális kollégáit a Prevost Hungaria. A cégnél ledolgozott második évtől folyamatosan növekvő havi 50 és 150 euró közötti összeget írunk jóvá.

 

Várjuk jelentkezését a “Jelentkezem az állásra” gombra kattintva!

 

Állás áttekintése
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás