Air Logistics Customer Care pozícióba keressük új kollégánkat légi szállítmányozási osztályunk ügyfélszolgálati csapatába, budapesti munkavégzéssel, részleges home office lehetőséggel. Vállalatunk számára kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, így ez a pozíció kulcsfontosságú szervezetünkben.

A POZÍCIÓ LEÍRÁSA:

A pozíció egy magas szintű koordinációt igénylő feladatkör az ügyfelek, valamint az operatív tevékenységgel foglalkozó csapataink között. A feladatok magukban foglalják a dedikált ügyféllel/ügyfélportfólióval történő folyamatos, proaktív kapcsolattartást – beleértve az ügyfelek légi szolgáltatásokkal kapcsolatos igényeinek feltérképezését. – a szállítmányok koordinálását, valamint a folyamatos ügyfélgondozást, tanácsadást.

LEENDŐ MUNKATÁRSUNK FELADATAI:

 – Ügyfelek igényeinek pontos felmérése, az adatok precíz dokumentációja

 – Napi szállítmányok nyomon követése és koordinálása szoros együttműködésben az operatív társcsoportokkal; az ügyfelek proaktív tájékoztatása

 – Szállítmányozási ajánlatok ügyfélnek történő kiküldése és nyomon követése, visszajelzések dokumentálása

 – Ügyfélkapcsolatok ápolása, az ügyfél elégedettség monitorozása

 – Reklamációk kezelése, dokumentálása

– Szolgáltatási színvonal folyamatos monitorozása

 – Szoros kapcsolattartás a társcsapatokkal és külföldi Kuehne+Nagel házakkal

A MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES:

 – Legalább középfokú végzettség gazdasági/ logisztika és szállítmányozás vagy egyéb kapcsolódó területen; felsőfokú végzettség előnyt jelent

 – Szállítmányozás területén szerzett szakmai tapasztalat – légi szállítmányozás előnyt jelent

 – Magabiztos középszintű (B1) angol nyelvismeret írásban

  – MS Excel felhasználói szintű ismerete

 – Ügyfélközpontú szemlélet

 – Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség

 – Terhelhetőség, rugalmasság

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

A Kühne+Nagel Kft. stabil, nemzetközi háttérrel rendelkező, piacvezető logisztikai szolgáltató, ahol kellemes munkahelyi légkörben, energikus és szakértő csapatra támaszkodva érhetsz el szakmai sikereket. Az aktuális juttatási trendeket követve versenyképes jövedelmet kínálunk munkavállalóink részére. Cégünk figyelmet fordít az egészséges környezetben történő munkavégzésre és és különböző egészségmegőrző, életmód-támogató programokat kínál munkavállalóinknak.

VÁLLALATUNKRÓL

A világ 100 országában, 1300 telephelyen, több mint 78000 munkatárssal a Kühne+Nagel csoport a világ vezető logisztikai szolgáltatóinak egyike. Cégünk erős piaci pozíciót foglal el a szerződéses és gyártás-kiszolgálási logisztikában, tengeri, légi és közúti szállítmányozásban. Magyarországon már 25 éve vagyunk jelen a logisztikai és szállítmányozási piacon 5 telephelyen, több mint 2000 fővel.

A Kühne+Nagel munkáltatóként is fontosnak találja a sokszínűséget, és elkötelezettek vagyunk a fogyatékkal élők esélyegyenlősége iránt. Hiszünk abban, hogy Ön is hozzájárulhat vállalatunk sikereihez, és várjuk szeretettel a pályázatát.

Várjuk jelentkezését a “jelentkezem az állásra” gombra kattintva.

Állás áttekintése
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás