Online marketingmenedzsert keresünk, aki felügyeli cégünk online marketing stratégiáinak kidolgozását és végrehajtását. Ebben a szerepben Ön lesz felelős a marketing stratégiák megvitatásáról az értékesítési és marketing csapattal, a vállalat közösségi média platformjának irányításáért, a piaci trendek azonosításáért és a hirdetési erőfeszítések koordinálásáért.

Ahhoz, hogy online marketing menedzserként sikeres legyen, mélyreható ismeretekkel kell rendelkeznie a digitális marketing stratégiákról, kiváló projektmenedzsment készségekkel és fejlett ismeretekkel a közösségi média trendjeiről. Egy csúcsminőségű online marketingmenedzser irányítja az értékesítést azáltal, hogy értékeli a jelenlegi piaci tendenciákat, és speciális kampányokat hoz létre a kapcsolódó célcsoportok számára.

Online Marketing Manager követelmények:

marketing szakirány, kommunikáció szakirány és előny, ha van értékesítési tapasztalat

Korábbi tapasztalat online marketing menedzserként.

A digitális marketing technikák alapos ismerete.

Közösségi médiahálózatokban és hirdetésekben szerzett tapasztalat.

A digitális marketing eszközök, a SEO legjobb gyakorlatok és a márka expozíciós technikák ismerete.

Kiváló kommunikációs készségek.

Fejlett projektmenedzsment készségek.

Az ipar legújabb technológiájának és trendjeinek ismerete.

Jó interperszonális készségek

Állás áttekintése
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás