A Ferropatent Zrt. vas- és acélipari termékek forgalmazásával és minőségi feldolgozásával foglalkozik. A több, mint 100 családnak munkát adó, kizárólag magyar tulajdonú Társaság vezető piaci pozíciót tölt be a hazai acél és fémfeldolgozás területén és egyike Tolna megye legmeghatározóbb vállalkozásainak.

Fejlődésünk és sikeres működésünk záloga munkatársaink szaktudása, elkötelezett hozzáállása és szolgáltatásaink magas színvonala.

Kiemelt figyelmet fordítunk és támogatást nyújtunk munkavállalóink célzott oktatására és képzésére. Hiszünk abban, hogy magas minőséget csak elkötelezett, szakképzett és motivált munkatársakkal együtt tudunk elérni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését!

Feladatok:

-Munkadarabok előkészítése gyártáshoz, kis, nagy- sorozatszámú gyártmányok összeállítása – készre hegesztés utáni utómunkálatok elvégzése (tisztítás, csomagolás)

Elvárás:

-Minimum középszintű műszaki rajzismeret

-Önálló kreatív munkavégzés

-Munkájával szembeni igényesség

-Minősítés nélküli hegesztési gyakorlat

Előnyt jelent:

-Targonca és darukezelői vizsga

-Adott területen lakóhely

Amit kínálunk:

-Kiemelten magas bérezés és juttatási csomag

-Azonnali munkakezdés

-Műszakpótlék

-Igény esetén lakhatási és munkába járási támogatás

-Teljes munkaruházat biztosítása

-Változatos kihívásokkal teli munkakör

-Szakmai fejlődés

-Hosszútávú munkalehetőség

-Stabil vállalati háttér

Állás áttekintése
A weboldalonkon különféle technikákat alkalmazunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a felhasználóink számára. Ez magában foglalja különböző sütik alkalmazását, amelyek használatára a beleegyezésére van szükségünk, amelyet bármikor visszavonhat, módosíthat. További információkat és a visszavonás lehetőségét a Cookie Szabályzat és az Adatvédelmi Tájékoztató részletezi.

Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtetted a felhasználóneved?

Megosztás